Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια 15χρονη έπεσε θύμα απαγωγής από έναν 38χρονο, ο οποίος προσπάθησε να την βιάσει στη Ραφήνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 15:50 το μεσημέρι της Πέμπτης (19/10), όταν η 15χρονη μαθήτρια κινούνταν πεζή επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Πικέρμι.

Καθώς περπατούσε, και ενώ πλησίαζε στο σπίτι της, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο με έναν επιβαίνοντα κινήθηκε δίπλα της με μικρή ταχύτητα, με τον οδηγό να κατεβάζει το παράθυρο και να τη ρωτά αν ήθελε να την πάει κάπου.

Η 15χρονη αρνήθηκε, ωστόσο, ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέβηκε από το όχημα και με τη χρήση βίας την ανάγκασε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού. Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς Ραφήνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο οδηγός κατέβασε το παντελόνι του και επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στη 15χρονη. Το νεαρό κορίτσι άρχισε να φωνάζει, αναγκάζοντας τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα.

Εν τω μεταξύ, την αρπαγή της ανήλικης είχε δει από το σπίτι η μητέρα της, που κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, η οποία ενήργησε τάχιστα.

Συνελήφθη ο 38χρονος στη Ραφήνα
Έτσι, συστάθηκε ειδική ομάδα στο Α.Τ. Πικερμίου και ξεκίνησε η αναζήτηση του άγνωστου άνδρα.

Η πολυτελής BMW του εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας και αμέσως κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν. Στα social media του βρήκαν φωτογραφίες του και τις επέδειξαν στη 15χρονη, η οποία τον αναγνώρισε.

Λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας εντοπίστηκε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στη Νέα Μάκρη και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ παράλληλα κατέσχεσαν το αυτοκίνητό του.

Η κατάθεση της 15χρονης στη Ραφήνα
Η 15χρονη ανέφερε στην κατάθεσή της σχετικά με το σοκαριστικό περιστατικό: «Ήμουν κοντά στο σπίτι μου όταν σταμάτησε ένα μεγάλο μαύρο τζιπ και αυτός ο άνδρας σταμάτησε (σ.σ τον δείχνει σε φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί), άνοιξε το παράθυρο και με ρώτησε αν ήθελα να με πάει κάπου με το αυτοκίνητο. Του είπα “όχι” και τότε κατέβηκε και με τη βία με τράβηξε στη θέση του συνοδηγού. Πάγωσα… Μπήκε γρήγορα στη θέση του οδηγού, κλείδωσε τις ασφάλειες και ξεκίνησε το αυτοκίνητο.

Φώναζα, τον παρακαλούσα να με αφήσει αλλά δεν σταμάταγε. Μετά κατέβασε το παντελόνι του και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Φοβήθηκα πολύ, άρχισα να κλαίω. Προσπαθούσα να ανοίξω την πόρτα ώσπου τα κατάφερα και πετάχτηκα από το αυτοκίνητό. Φώναζα για βοήθεια».

Δείτε ρεπορτάζ με την απόπειρα βιασμού στη Ραφήνα: