Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελπίδα, μίλησε στην εφημερίδα «On Time» και αποκάλυψε πως υπέστη έμφραγμα τον περασμένο Αύγουστο.

«Πέρασα ένα έμφραγμα. Τη γλίτωσα κάποια στιγμή. Αισθάνθηκα τρελό πόνο στο στήθος ξαφνικά, ίδρωνα και πονούσα φρικτά. Ειδοποίησα τον γιατρό, ήρθε το ασθενοφόρο, με πήρε, πήγαμε στο νοσοκομείο και παρά τρίχα τη γλίτωσα. Έβαλα τρία στεντ», ανέφερε.

«Φοβήθηκα, γιατί άκουγα τους γιατρούς να πανικοβάλλονται και να λένε στα παιδιά μου “θα σας πούμε σε λίγο” και τα παιδιά μου να κλαίνε σε μια γωνιά», πρόσθεσε.

Ο λόγος που οδήγησε στην περιπέτεια της υγείας της, ήταν η στενοχώρια που πέρασε, μετά τον χαμό του συζύγου της, εξήγησε.

«Είχε πεθάνει ο σύζυγός μου και πήγα στην τράπεζα να διεκπεραιώσω κάποια πράγματα και κάποια στιγμή, γύρισα σπίτι φουλ από στενοχώρια. Πονούσα αριστερά, άρχισα να ιδρώνω και πήρα τους γιατρούς SOS. Εκείνος κατάλαβε ότι ήταν έμφραγμα και μου είπε “πηγαίνετε στο νοσοκομείο, μην καθυστερείτε καθόλου”. Πήρα τον γιατρό μου και μου έστειλε ασθενοφόρο. Τι να κάνουμε; Η ζωή τα έχει αυτά. Τώρα αισθάνομαι καλά», ανέφερε.

Ακόμη, είπε για τον σύζυγό της: «Μου λείπει η συντροφιά του. Ήμασταν μαζί 45 χρόνια. Είχαμε πάει στο εξοχικό μας στο Πόρτο Ύδρα για να ξεκινήσουν οι διακοπές μας τον Ιούλιο του 2023 κι από τη μια γεφυρούλα, ήθελα να βγω στην άλλη για να τον πάρω με το αυτοκίνητο και να πάμε στην Ερμιόνη».

«Την ώρα που έφτασε στο αυτοκίνητο, να μπει στην πόρτα, μου λέει “δεν νιώθω…”, δεν πρόλαβε να το πει, έμεινε στα χέρια μου. Αυτή η στιγμή δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Ο Στάθης πάντα έλεγε “θέλω να φύγω γρήγορα, να μην αρρωστήσω”. Έπεσε στην αγκαλιά μου. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έπαθε ανακοπή καρδιάς. Εγώ είχα πάθει σοκ, δεν θυμάμαι τίποτα», πρόσθεσε.