Η 27χρονη Χριστίνα από τη Χαλκιδική, που πυροβολήθηκε από τον 55χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος εντοπίστηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη, ανέφερε στο “LIVE NEWS”: «Δεν έφευγα γιατί τον συγχωρούσα και πίστευα πως θα αλλάξει».

Μετά τη σύλληψή του, η 27χρονη, μιλάει στο Mega εκφράζοντας τη χαρά της. «Τώρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τον έπιασαν. Ειλικρινά ηρέμησε η ψυχή μου. Ηρέμησε γιατί δικαιώθηκα. Θα μπει επιτέλους μέσα».

Η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε στον αντίχειρα όταν ο επί 3 χρόνια σύντροφός της στόχευσε και πάτησε την σκανδάλη. Παραλίγο σήμερα να ήταν νεκρή και αυτό επειδή του ζήτησε να χωρίσουν. «Έπιασα το όπλο, το γύρισα και έτσι όπως το γύρισα έκανε το ”μπαμ”. Αν δεν το είχα γυρίσει τώρα θα ήμουν νεκρή. Θα είχα πεθάνει», τονίζει συμπληρώνοντας πως αδυνατεί να πιστέψει ότι κατάφερε και βγήκε ζωντανή.

«Θα με έβρισκε σίγουρα στο κεφάλι η πρώτη σφαίρα. Η δεύτερη σφαίρα επειδή κρατούσε το όπλο πιο κάτω, θα με έβρισκε στην κοιλιά» προσθέτει η 27χρονη η οποία, όπως λέει, προσπάθησε πολλές φορές να απομακρυνθεί από αυτήν την σχέση, δηλώνοντας ότι ήταν ένας άνθρωπος χειριστικός και κακοποιητικός.

«Αρχικά ξεκίνησε να μου λέει ότι δεν είμαι καλά στο μυαλό, μου έδινε ψυχοφάρμακα». Και κάθε φορά που προσπαθούσε να φύγει μακριά του, ο 55χρονος της έστελνε ηχητικά μηνύματα και επιδίωκε μία συνάντηση μαζί της. Μάλιστα, σε ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται να της λέει: «Εγώ σε παίρνω για το αυτοκίνητο. Εντάξει, μην το σηκώνεις, καλά να περάσεις εκεί που είσαι. Δεν θέλεις; Δεν θέλεις. Με το ζόρι δεν σε τραβάω αγάπη».

Η 27χρονη, δήλωσε  ακόμη: «Το είχε προμελετημένο. Για να έχει το μαξιλάρι μέσα στο αμάξι το είχε προμελετημένο. Με διαπέρασε η σφαίρα από εδώ και μου έσπασε και το κόκκαλο. Κλώτσησα και έφυγε το όπλο και μετά προσπάθησε να με στραγγαλίσει. Μου έδεσε μία τσάντα χιαστί που είχα και μου την τύλιξε γύρω από τον λαιμό μου και από το κάθισμα του αυτοκινήτου και προσπαθούσε να το τεντώσει».

Η 27χρονη Χριστίνα, λέει πως ακόμη και μέσα από τα κρατητήρια, ο πρώην σύντροφός της την πήρε τηλέφωνο, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί. «Με πήρε τηλέφωνο μέσα από τα κρατητήρια. Μου είπε πως έβαλε το όπλο στο δικό του κεφάλι και όχι στο δικό μου. Είχαμε σχέση τρία χρόνια, με είχε χτυπήσει και είχε πάντα νεύρα. Δεν έφευγα γιατί τον συγχωρούσα και πίστευα πως θα αλλάξει. Του είχα ζητήσει να χωρίσουμε και την Τετάρτη ήρθε από το σπίτι μου. Του ζήτησα τα χρήματα που μου χρωστούσε και μου είπε να πάνε να τα πάρουμε. Οδηγούσα εγώ γιατί εκείνος ήταν μεθυσμένος. Μου είπε να πάω από τον χωματόδρομο και εκεί βγάζει το μαξιλάρι και το όπλο και μου λέει ”Λυπάμαι δεν ήθελα να τελειώσει έτσι αυτή η σχέση”», φανερώνει.

«Του γύρισα το όπλο και ακούστηκε το ”μπαμ”. Ξαναόπλισε αλλά δεν ξέρω πού χτύπησε η σφαίρα, ήμουν πολύ ταραγμένη. Έπεσε το όπλο κάτω και το κλότσησα. Εκεί μου έπιασε την τσάντα και πήγε να με πνίξει και μετά με έπιασε από τον σβέρκο και φώναζα. Ακούστηκαν φωνές απέξω επειδή εργαζόντουσαν κάποιοι και μου είπε να φύγω. Σκέφτηκα πως εάν προχωρήσω, θα με σκοτώσει. Σταμάτησα και βγήκα έξω, πήγα στα παιδιά που είχα δει και εκείνοι κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ», εξηγεί.

Ο 55χρονος κρυβόταν περίπου έναν μήνα. Συνελήφθη από τις Αρχές το απόγευμα της Τρίτης (24/10) σε διαμέρισμα της δυτικής Θεσσαλονίκης. Του έχει αποδοθεί κατηγορία και αναμένεται να περάσει από εισαγγελέα και ανακριτή να απολογηθεί.

Ο δικηγόρος του άνδρα σημειώνει: «Είναι σε μία δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή, είναι σε μία δύσκολη ψυχολογική κατάσταση γενικότερα έτσι όπως τον άκουσα».