Η Λεωφόρος Ποσειδώνος, θα είναι κλειστή σήμερα για κάποιες ώρες  ενώ 4 πολυκατοικίες εκκενώθηκαν, λόγω της επιχείρησης εξουδετέρωσης βόμβας του Β’ Παγκοσμίου που εντοπίστηκε στον χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης».

Τα έκτακτα μέτρα:

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη κατά τις ώρες 9:30΄έως 11:30΄, στα τμήματα:

  • Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση στην λεωφόρο Ποσειδώνος
Η περιοχή από νωρίς το πρωί έχει αποκλειστεί, ενώ οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.