Ο 54χρονος ελαιοχρωματιστής, που τραυματίστηκε σοβαρά χθες στο Ατσαλένιο στην Κρήτη κατά τη διάρκεια εργασιών όταν «χτυπήθηκε» από ρεύμα και έπεσε από μεγάλο ύψος, δίνει «μάχη» για τη ζωή του.

Βάσει του cretapost, αργά χθες το βράδυ στήθηκε μεγάλη αεροδιακομιδή για τον 54χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Θριάσιο νοσοκομείο στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται.

Η μεταφορά του κρίθηκε σκόπιμη από τους γιατρούς και τους διοικητικούς καθώς σε όλη την Κρήτη δεν υπήρχε ούτε ένα άδειο κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοριάς όσο και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, Δ. Βρύσαλης ήταν επικριτικοί για το ζήτημα αυτό, λέγοντας πως δεν γίνεται σε μία περιφέρεια όπως αυτή της Κρήτης να μην υπάρχει άδειο κρεβάτι ΜΕΘ ζητώντας άμεσα από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας αλλά και την κυβέρνηση άμεσες λύσεις.

Η κατάσταση της υγείας του 54χρονου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Από την πρώτη στιγμή διασωληνώθηκε καθώς εκτός από τα εγκαύματα που υπέστη από την ηλεκτροπληξία έχει τραυματιστεί σοβαρά και στο κεφάλι από την πτώση του.