Ο Κώστας Καραμανλής απαθανατίστηκε να εκκινεί για πεζοπορία στην ορεινή Αρκαδία και συγκεκριμένα τη Ζάτουνα, μετά τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, μετά της συζύγου του, Νατάσας Παζαΐτη

Ο Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του, Νατάσα Παζαΐτη, έκαναν πεζοπορία στη Ζάτουνα Αρκαδίας, αφού ο πρώην πρωθυπουργός έκανε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων της περιοχής, στην εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η ιστοσελίδα kalimera-arkadia.gr έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες που δείχνουν τον Κώστα Καραμανλή να περπατά κρατώντας ένα ξύλο, με τη Νατάσα Παζαΐτη δίπλα του. Ο Κώστας Καραμανλής είναι «σεσημασμένος» για την κλίση του στην πεζοπορία και την τάση του να ανακαλύπτει νέα τοπία.

Κώστας Καραμανλής: Επισκέπτεται συχνά τη Ζατούνα Αρκαδίας

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα που παρέσχε το οπτικό υλικό, ο πρώην πρωθυπουργός με τη σύζυγό του επισκέφθηκαν για την εθνική μας επέτειο τη Ζάτουνα και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, ενώ κατόπιν ο Κώστας Καραμανλής, κρατώντας την αγαπημένη του γκλίτσα, περπάτησε στην περιοχή με την κυρία Νατάσα Παζαΐτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Καραμανλής επισκέπτεται συχνά την περιοχή της Ζατούνας στην Αρκαδία, προσκεκλημένος από οικογενειακούς του φίλους.