Έπιασαν τους κλέφτες στο χωράφι, σε χωριό λίγο έξω από τη Χαλκίδα στην Εύβοια, να… μαζεύουν ελιές, έχοντας μάλιστα απλώσει πανιά και μουσαμάδες στο έδαφος!

Κάποιος που τους είδε, ειδοποίησε τον Αντιδήμαρχο της περιοχής που έσπευσε στο σημείο και κατέγραψε σε βίντεο όσα αντίκρισε μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα.

Όπως είπε στο Mega ο αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Ανθηδώνας Κώστας Καρβούνης, «ο Δήμος έχει μία υπηρεσία που ασχολείται με τον δημοτικό φωτισμό. Με ειδοποίησαν ηλεκτρολόγοι ότι στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει κινητικότητα. Είναι μία περιοχή μόλις 200 μέτρα από τα τελευταία σπίτια του χωριού», είπε αρχικά.

«Μεταβήκαμε μαζί στο σημείο. Βρήκαμε τα πανιά, είχε έρθει και η αστυνομία. Οι δράστες ήταν σε φυγή, πιστεύουμε ήταν ένας ή δύο, είδαμε κάτι σκιές. Δουλεύουν το βράδυ, μαζεύουν μία μικρή ποσότητα και βγάζουν λάδι», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην περιοχή. Περιστατικά κλοπής λαδιού έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν, καθώς η τιμή του ελαιόλαδου έχει πάρει την ανιούσα.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA