Λόγω της κακοκαιρία «Π» που σαρώνει Πάτρα και Αττική διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Πατρών .

Η κυκλοφορία των οχημάτων αφορά το 161ο χιλιόμετρο της νέας Εθνικής Οδού, στην περιοχή Ελαιώνας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Επίσης έχει διακοπεί και η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


Πλημμύρισαν δρόμοι στην Πάτρα
Η κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί την Πάτρα προκάλεσε συσσώρευση υδάτων στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στις παραλιακές οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου και Όθωνος-Αμαλίας, καθώς και στην παραλιακή λεωφόρο Ακτή Δυμαίων.

Ανάλογα προβλήματα σημειώθηκαν σε δρόμους του κέντρου, αλλά και συνοικιών της πόλης, καθώς και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, στη Δημοτική Ενότητα Ρίου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η αστυνομία, η Πολιτική Προστασία και συνεργεία του Δήμου Πατρέων εξακολουθούν να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας και την αντιμετώπιση προβλημάτων όπου χρειαστεί.

Ακυρώσεις σε δρομολόγια τρένου 
Παράλληλα, η Hellenic Train με ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και με εντολή του διαχειριστή υποδομής, τα δρομολόγια 1330 & 1331 (Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό) ακυρώνονται.

Επίσης λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συγκέντρωσης υδάτων στη γραμμή, τα δρομολόγια 11306 & 11307 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Πάτρα – Άγιος Ανδρέας.