Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου, δίνει συνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεση με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Κικίλιας επιτέθηκε, από τον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, στον κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα», αναφέρθηκε υποτιμητικά σε βάρος του, χαρακτηρίζοντάς τον «μπασκετμπολίστα υπουργό».

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας ήταν καλεσμένος αμέσως μετά τον κ. Παπαδημητρίου κι έτσι, όταν η εκπομπή επέστρεψε στον τηλεοπτικό «αέρα», «εισέβαλε» στο στούντιο και απάντησε στον δημοσιογράφο, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Είμαι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρός ορθοπεδικός. Υπήρξα αθλητής της εθνικής ομάδας και πολλά χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Έχω φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με τιμή. Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου υποτιμητικό να είναι κάποιος αθλητής και να κολλάει ένσημα έναντι σε άλλους που δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στη ζωή τους».

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Facebook ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, φαίνεται ότι στο τηλεοπτικά διάλειμμα και όσο οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν διαφημίσεις, στο στούντιο του ΣΚΑΙ απειλήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Όπως υποστηρίζει, ο κ. Κικίλιας τον έβρισε και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και ν’ αποτρέπουν τα χειρότερα.

anartisi_babis