Ενώπιον της έδρας του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων κατέθεσε ως πρώτος μάρτυρας ο πατέρας της 21χρονης Έμμας που έχασε τη ζωή της πέρυσι το Νοέμβριο, αφού παρασύρθηκε από τον 27χρονο οδηγός που την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο έδαφος.

Η στιγμή που οι γονείς της Έμμας πληροφορήθηκαν για το ατύχημα της κόρης τους αναβίωσε μέσα στη δικαστική αίθουσα σήμερα το μεσημέρι με τον πατέρα της 21χρονης να καταθέτει «Ήταν ξημερώματα όταν μας πήραν τηλέφωνο. Δεν θυμάμαι τι ώρα ακριβώς. Πρέπει να ήταν λίγα λεπτά μετά το μοιραίο από μια κολλητή της. Το ίδιο βράδυ είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη. Πήγε να δει τη σκυλίτσα της που την είχαν οι φίλες της και έστειλε και βιντεάκι στη μαμά της, μετά θα πήγαινε να πάρει κάτι κεράκια για να κάνουν έκπληξη σε μια φίλη της και 01:20 πέρασε την Εγνατία».

Οι γονείς της Έμμας, όπως ο ίδιος ο Χαράλαμπος Καρυωτάκης περιγράφει στην κατάθεσή του, μπήκαν στο πρώτο αεροπλάνο και έφτασαν στη Θεσσαλονίκη. «Δεν ξέραμε τίποτα. Ξέραμε μόνο ότι ήταν πολύ σοβαρή η κατάστασή της. Κανείς μας δεν περίμενε κάτι τέτοιο».

Διαβάστε περισσότερα στην karfitsa.gr