Η Ρούλα Πισπιρίγκου «εξερράγη» στη θέα του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας «Μπαμ», Πέτρου Κουσουλού, στη δικαστική αίθουσα όπου εκδικάζεται η υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας.

«Γέλαγε εδώ και μου κούναγε το δάχτυλο! Συλλάβετε τον! Πάνω στα παιδιά μου έχει κάνει καριέρα! Που τα είχαν στο νεκροκρεβατο και θα έρθει τώρα αυτός να μου κουνήσει το δάχτυλο! Και έχει τρία παιδιά το παλιόπαιδο!» φώναξε η κατηγορούμενη με τους αστυνομικούς να τη συγκρατούν.

Ο  συνήγορος της Αλέξης Κούγιας απευθυνόμενος στους αστυνομικούς είπε: «Κρατείστε τον! Μη φύγει! Υποβάλλει μήνυση η κατηγορούμενη για έργο εξύβριση και απειλή! Να συλληφθεί τώρα!».

«Είσαι παλιάνθρωπος» του φώναζαν οι συγγενείς της Πισπιρίγκου
Επεισόδιο ωστόσο σημειώθηκε κι εκτός δικαστηρίου με τους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου να επιτίθενται φραστικά στον κ. Κουσουλό.

Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που ο δημοσιογράφος μιλούσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα για τις εξελίξεις στη δίκη.

«Είσαι ένας παλιάνθρωπος. Δεν έχεις τίποτα μέσα σου. Δεν ντρέπεσαι; …», του φώναζαν και τον κατηγόρησαν πως λειτουργεί ίδιον συμφέρον. «Το κάνω για να λάμψει η αλήθεια», τους απάντησε, προκαλώντας εκ νέου την αντίδραση των συγγενών.

«Μέχρι εκεί είσαι. Αυτός είσαι. Να βγάζεις παιδιά από το νεκροτομείο», του φώναζαν. «Αν θέλατε την αλήθεια θα είχαν στοιχηθεί από πίσω μου. Εγώ τη δουλειά μου κάνω», συνέχισε ο εκδότης για να του απαντήσουν: «Την κάνεις κακά και έχεις κλείσει έναν άνθρωπο στη φυλακή».