Φέρεται να έγινε το Σάββατο λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η Κεντρική Επιτροπή

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε το πρωί του Σαββάτου απόπειρα να επικοινωνήσει με την Έφη Αχτσιόγλου όμως η κλήση του δεν βρήκε ανταπόκριση.

«Αναφορικά με το δημοσίευμα, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης», ανέφερε σε δήλωση της η Έφη Αχτσιόγλου. «Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού» σημειώνει.

«Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», αναφέρουν κύκλοι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του», αναφέρουν κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου. Προσθέτουν ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

«Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», σχολιάζουν.