Ο Πέτρος Φιλιππίδης, εν αναμονή του Εφετείου μετά την αποφυλάκισή του, επιμένει να κρατά χαμηλούς τους τόνους.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποφασισμένος να μιλήσει για τη δικαστική του περιπέτεια μόνο μετά το Εφετείο και υπό τον όρο η συνέντευξη που θα δώσει να είναι σε ζωντανή μετάδοση προκειμένου να είναι βέβαιος πως θα ακουστούν όλα όσα θέλει, χωρίς «μαγείες» στο μοντάζ.

Ταυτόχρονα, ο ηθοποιός, δεν έχει αφήσει στην άκρη τη θεατρική και τηλεοπτική του καριέρα, όπως ακουγόταν τον πρώτο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι ήδη από πολύ νωρίς δέχτηκε πρόταση από μεγάλο θέατρο προκειμένου να επιστρέψει με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκηνή, την οποία ο ηθοποιός «τρέναρε» εξαρχής σκόπιμα, προκειμένου να μη στρέψει ξανά το φώτα επάνω του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, θεωρώντας πως αυτό μόνο υπέρ του δεν θα ήταν. Ακόμη, επέλεξε να βγάζει τα προς το ζην κάνοντας μεταφράσεις θεατρικών κειμένων.

Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλάμε με βεβαιότητα για μία μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή την οποία επιθυμεί διακαώς, μεγάλο ιδιωτικό κανάλι.

Πρόθεση του καναλιού είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης να επιστρέψει ως κεντρικό πρόσωπο νέας τηλεοπτικής σειράς τη σεζόν 2024 – 2025, πιθανότερα όμως κατά το β’ μισό της σεζόν, με την προϋπόθεση να έχει πραγματοποιηθεί το δικαστήριο που περιμένει ο ηθοποιός – ο οποίος είναι βέβαιος πως θα αθωωθεί για όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν-.

Στο τραπέζι έχει πέσει και το σενάριο πριν τη δική του σειρά να τον δούμε σε guest εμφάνιση σε άλλο σήριαλ του σταθμού, κάτι το οποίο όμως δεν θεωρούμε ιδιαίτερα πιθανό να συμβεί τελικά – κυρίως λόγω αμφιβολιών του ηθοποιού για το κατά πόσο κάτι τέτοιο θα μετρίαζε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το δικό του σήριαλ.