Τις τελευταίες ώρες το δείπνο Αλέξη Τσίπρα και Γαβριήλ Σακελλαρίδη σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη απασχολεί την επικαιρότητα, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει να βρει τα πατήματά του μετά την επεισοδιακή συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής και το μπαράζ αποχωρήσεων που ακολούθησε.

Πέρα όμως από το πολιτικό ενδιαφέρον που είχε η συγκεκριμένη συνάντηση, έχει ενδιαφέρον και σε άλλα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μίλησε για την συνάντηση των δύο, για το κλίμα που επικράτησε στο τραπέζι τους, αλλά και για την διάθεση του πρώην πρωθυπουργού, μετά και τις τελευταίες σοβαρές εξελίξεις στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πήραν παϊδάκια, άφησαν πουρμπουάρ 20 ευρώ»
«Ήρθε μας χαιρέτησε. Κάθισε στο τραπέζι με τους φίλους του και παρήγγειλε όπως όλοι οι απλοί άνθρωποι παϊδάκια, σαλάτες, πατάτες, φέτα, τζατζίκι. Ήρθε πρώτη φορά εδώ στο μαγαζί. Ήρθε να χαλαρώσει. Ήταν ευγενικός μαζί μας και εμείς ευγενικοί μαζί του. Μας ρώτησε πως πάνε τα πράγματα. Έκατσε περίπου 1,5 ώρα. Ήρθε μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη που είναι πελάτης στο μαγαζί. Ο κόσμος μίλησε μαζί του», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha.

Μάλιστα σε σχετικό ερώτημα της ρεπόρτερ για το εάν ο πρώην πρωθυπουργός άφησε πουρμπουάρ, εκείνος αποκρίθηκε θετικά και απάντησε πως άφησε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.