Την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή προανήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος μια μέρα πριν την πολιτική ομιλία που θα απευθύνει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα της πολιτικής του διαδρομής..

«Από αύριο, θα είμαι παρών στην πολιτική και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να συμμετάσχω και στις επερχόμενες ευρωεκλογές», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Θα είναι το πρώτο βήμα μίας καινούργιας πορείας, είμαι σε συζήτηση με τους πολιτικούς μου φίλους. Η απόφαση θέλω να έλθει ύστερα από ώριμη σκέψη. Είμαι σε μια φάση ελευθερίας την οποία απολαμβάνω», επισήμανε.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν απέκλεισε, δε, το ενδεχόμενο το σχήμα που διαμορφώνει να συμμετέχει στις ευρωεκλογές.

«Έχω κάνει μια πορεία μικρής υπομονής με μια πολύ συνεσταλμένη και προσεκτική αρθρογραφία μετά την αποχώρησή μου από το ΠΑΣΟΚ και τώρα πια αισθάνομαι ώριμα να κάνω το επόμενο μου βήμα», επισήμανε ο κ. Λοβέρδος.

Σε ανάρτηση του ο πρώην υπουργός απευθύνει κάλεσμα σε φίλους «ανεξαρτήτως κομμάτων που πιστεύουν ότι έχω πορεία να διανύσω στην πολιτική σε “ομιλία θέσεων” αύριο Δευτέρα στις 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων».