Ένας πατέρας, άφησε το παιδί του στο σχολείο και προχωρώντας λίγα μέτρα με το αυτοκίνητό του δέχθηκε επίθεση από δύο άντρες που επιδόθηκαν σε πράξεις άγριου ξυλοδαρμού σε βάρος του.

Σε κακή κατάσταση, άφησε το ΙΧ στη μέση του δρόμου κι άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από τους δράστες που τον ακολουθούσαν, βρίζοντάς τον παράλληλα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από δημοτικό σχολείο της Καλαμάτας, μπροστά στα μάτια παιδιών. «Άφησα το παιδί μου στο σχολείο και στη συνέχεια όταν ήμουν με το αυτοκίνητο στο φανάρι μού επιτέθηκαν» εξηγεί ο πατέρας που διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και πλευρά και μιλά για την εφιαλτική περιπέτειά του.

«Προσπαθούσα να τους ξεφύγω και δεν ήθελα να με δει έτσι το παιδί» ανέφερε στο Mega για το περιστατικό  ύστερα από την επικοινωνία που είχε με γονέα μαθητή που φέρεται να ασκούσε bullying στο δικό του.

Το θύμα της επίθεσης είχε συνομιλήσει, όπως διατείνεται, πριν από λίγες ημέρες με τον άλλο γονέα, σε ήπιο κλίμα, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγα 24ωρα αργότερα ο τελευταίος θα προχωρούσε σε επίθεση σε βάρος του, σε έξαλλη κατάσταση ζητώντας τα ρέστα επειδή προτάθηκε το θέμα της κακής σχέσης των δύο μαθητών να επιλυθεί με τη βοήθεια ψυχολόγων.

«Όταν ήμουν αιμόφυρτος, ένας από εκείνους που μου επιτέθηκαν έλεγε: ”θα βγάλεις το παιδί μου τρελό, θα με κάνεις να το πάω στον ψυχολόγο”» λέει χαρακτηριστικά ο  πατέρας, θύμα της επίθεσης.

«Τον ενημέρωσα πως θα κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου. Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Τον αναγνώρισα τον πατέρα στην επίθεση και από ό,τι με ενημέρωσαν οι υπόλοιποι γονείς, ο άλλος, ήταν ο θείος του παιδιού, και πήγε και απειλούσε και τους καθηγητές» συμπλήρωσε ενώ τόνισε πως έχει εκκινήσει τις νομικές διαδικασίες και πως φυγαδεύτηκε στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου.