Οι αρχές έκαναν ολονύχτια επιχείρηση για την ανάσυρση της νεκρής γυναίκας που έπεσε μαζί με άλλες δύο επιβάτισσες με ΙΧ στη θάλασσα στο Βαθύ της Πρέβεζας, με αποτέλεσμα τον θάνατο της μίας εξ αυτών.

Βάσει του prevezatoday.gr, το θύμα ήταν μία γυναίκα 30 ετών από την Ουκρανία, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Το δυστύχημα έγινε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι τρεις γυναίκες, με κατεύθυνση προς Άγιο Θωμά, λίγο μετά την ΑΕΝ, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στην θάλασσα. Το όχημα αρχικά χτύπησε σε δέντρο και στη συνέχεια ακολούθησε μια ανεξέλεγκτη πορεία, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα. Από το ΙΧ κατάφεραν και βγήκαν οι δύο γυναίκες λίγο πριν βυθιστεί. Νεαροί ψαράδες που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακριά προσέτρεξαν σε βοήθεια. Όμως, η τρίτη γυναίκα δυστυχώς παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο χάθηκε στον βυθό της θάλασσας.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές, με αποτέλεσμα στο σημείο να φτάσουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Τροχαίας και του Λιμενικού καθώς και σκάφος της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας, όπως και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ι.Χ. κάτι που έγινε λίγη ώρα αργότερα, ενώ ανασύρθηκε νεκρή η οδηγός του οχήματος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τη σορό της γυναίκας. Οι άλλες δύο γυναίκες που επέβαιναν στο ΙΧ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.