Σε βάρος 33χρονου αστυνομικού στην Κω σχηματίστηκε δικογραφία, καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου για ναρκωτικά στο όχημά του από συνάδελφό του, τον παρέσυρε με το ΙΧ και διέφυγε από το σημείο.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για τη σύλληψη του 33χρονου που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας (παλαιότερα υπηρετούσε στην Κω), καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (21/11), εντοπίστηκε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στην Βασιλέως Παύλου, με ένα μαύρο BWM.

Κατά τον έλεγχο, παρατήρησαν ότι ο αστυνομικός δεν διέθετε ασφαλιστήριο αυτοκινήτου και έτσι τον οδήγησαν στον αστυνομικό τμήμα για να του κόψουν κλήση.

Κως: Παρέσυρε και τραυμάτισε συνάδελφό του -Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του
Κατά την παραμονή του 33χρονου στο αστυνομικό τμήμα, τον ενημέρωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν έλεγχο για ναρκωτικά στο όχημα του με αστυνομικό σκύλο, καθώς είχαν φτάσει πληροφορίες που το έφεραν να διακινεί ναρκωτικές ουσίες από την Αθήνα προς την Κω.

Εκείνος στο άκουσμα του ελέγχου μπήκε γρήγορα στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει. Ο συνάδελφός του μπήκε μπροστά στο όχημα για να τον εμποδίσει, όμως ο 33χρονος τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο αριστερό πόδι. Στην συνέχεια έκανε όπισθεν και τράπηκε σε φυγή.

Τέλος, το αυτοκίνητο του αστυνομικού, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στο χώρο στάθμευσης του Νέου Σταδίου Ανταγόρα, το οποίο και κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.