Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) συνδυάζοντας την εορταστική περίοδο με τα 36 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στη χώρα, διοργανώνει ετήσιο Gala –  black tie  στο Ecali Club. Oι σημαντικότεροι επιχειρηματίες της χώρας, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και του καλλιτεχνικού χώρου και σύσσωμα τα Μέλη της Ένωσης, θα δώσουν το «παρών» στις 13 Δεκεμβρίου σε μια βραδιά που εκτός από επιχειρηματικές συζητήσεις για τον απολογισμό της χρονιάς, θα έχει και διασκέδαση. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιηθούν τιμητικές βραβεύσεις σε επιχειρηματίες που ξεχώρισαν για το έργο τους, με στόχο τα βραβεία αυτά, να αναδείξουν βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές και παραδείγματα επιτυχίας που μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση και πρότυπο για το ευρύτερο επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Τη βραδιά θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος του MEGA Kατερίνα Παναγοπούλου και θα ντύσει μουσικά ο ταλαντούχος Γιώργος Θεοφάνους που με την ορχήστρα του και συνοδεία ταλαντούχων τραγουδιστών θα ερμηνεύσουν αγαπημένες μας επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του.

Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν στην Εταιρία Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοικτή.

Χορηγοί βραδιάς / Gold Sponsors: Artecniko Productions, EFA GROUP, Elikon Graphic Arts, Eunice Energy Group, Ιατρικό Αθηνών, Sponsor: VITEX, Supporters: G.P.A.Ecosystem of Companies, Green Properties, ΚΕΜΕΤΑ, ΠΛΑΙΣΙΟ Computers AEBE.

Με DNA Ελληνικό

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (E.EN.E.) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987 από μια ομάδα δυναμικών Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και διεθνή αγορά σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων. Σήμερα αποτελεί ένα δυναμικό φορέα έκφρασης της σύγχρονης επιχειρηματικότητας που στόχο έχει με συγκεκριμένες προτάσεις για την οικονομία και τις επιχειρήσεις να συμβάλλει στην προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας της Ελλάδας και στην ενίσχυση του διεθνούς αποτυπώματος της χώρας και των επιχειρήσεων.