Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην καθιερωμένη, κάθε Κυριακή, ανάρτησή του στο Facebook για τον εβδομαδιαίο απολογισμό των κυβερνητικών πράξεων, εκφράζει την οργή του για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από την επίθεση των χούλιγκαν στου Ρέντη.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος κάνει λόγο για «εγκληματική επίθεση κατά της αστυνομίας» διαμηνύει στην ανάρτησή του ότι «όσο δύσκολη κι αν είναι η καταπολέμηση της λεγόμενης οπαδικής βίας, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν την μάχη. Όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν ή έστω την ανέχονται».

«Το οφείλουμε στον αστυνομικό που παλεύει για τη ζωή του, αλλά και στον Άλκη, στον Μιχάλη, και σε όλα τα θύματα της οπαδικής βίας. Το οφείλουμε στα νέα παιδιά που θέλουν έναν υγιή αθλητισμό, το οφείλουμε στην κοινωνία. Και σήμερα, θέλω να σας ζητήσω να πούμε μαζί μια προσευχή για τον νέο αυτό άνθρωπο που δίνει τον αγώνα για τη ζωή του. Οι αστυνομικοί άλλωστε είναι παιδιά μας και διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά για την ασφάλεια όλων μας» καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός υπενθύμιζει, επίσης, στην ανάρτησή του ότι αύριο θα υπάρξουν ειδικές ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου με τη συμμετοχή των συναρμόδιων υπουργών αλλά και του διοικητή της ΕΥΠ.