Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στους κύριους δρόμους της Αττικής.

Πιο αναλυτικά, η κίνηση παρατηρείται στον Κηφισό, την Κηφισίας, την Μεσογείων, στο κέντρο της Αθήνας καθώς και στην παραλιακή.

Συγκεκριμένα στην άνοδο του Κηφισού υπάρχει μποτιλιάρισμα από τον Ρέντη μέχρι και τα ΚΤΕΛ ενώ με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία από το ύψος της Λένορμαν έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην κάθοδο υπάρχει μποτιλιάρισμα από τη Νέα Κηφισιά μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ από τη Νέα Φιλαδέλφεια έως και το Αιγάλεω η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητητες.

Στην άνοδο της Κηφισίας επικρατεί «βαθύ κόκκινο» από την Ριζάρειο έως και το Δαχτυλίδι και στην κάθοδο από τη Ριζάρειο έως και την Εθνικής Αντιστάσεως. Επίσης προβλήματα παρατηρούνται ανά τμήματα στην άνοδο και την κάθοδο της Μεσογείων, όπως επίσης ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα της Αλεξάνδρας.

Επιπλέον, κίνηση επικρατεί στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου από το Χίλτον έως και την Ερατοσθένους. Επίσης σε «βαθύ κόκκινο» είναι και η Βασιλίσσης Σοφίας από την Ριζάρη έως και το Σύνταγμα. Επίσης σε «βαθύ κόκκινο» είναι και η Λεωφόρος Αμαλίας από το Ζάππειο έως και το Σύνταγμα αλλά και η Πανεπιστημίου μέχρι την Ομόνοια. Μποτιλιάρισμα, επίσης, επικρατεί ανά τμήματα στη Σταδίου. Τέλος κίνηση υπάρχει στην Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά από τον Άγιο Κοσμά έως και τον Άλιμο.