Η μητέρα του 18χρονου, που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό κατά τα επεισόδια στου Ρέντη κατήγγειλε ότι δέχτηκε στο κινητό της το πρωί της Τετάρτης απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του γιου της.

«Δέχτηκα ένα απειλητικό μήνυμα σήμερα το πρωί. Το έχω καταθέσει στην Ασφάλεια» είπε μιλώντας στην εκπομπή Tlive η μητέρα του 18χρονου. «Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το ρουφιάνο κανείς. Ο θεός τιμωρεί. Οικογένειες όπως η δικιά σας … (σ.σ. βρισιά). Πόσους βιασμούς θα αντέξει ο Νίκος πριν κρεμαστεί; Σύντομα δεύτερη κηδεία», ανέφερε το μήνυμα που έδειξε στην κάμερα εμφανώς σοκαρισμένη.

«Ήμουν έγκυος στο πέμπτο μου παιδί, όταν χάθηκε ο μεγάλος μου γιος. Ακούσαμε μια σειρήνα, αλλά το μητρικό μου ένστικτο μου είπε, πως είναι σειρήνα για το παιδί μου, είναι ασθενοφόρο. Μετά από λίγο με πήρε τηλέφωνο το άλλο μου παιδί και μου είπε, πως χτύπησε ο Σώτος στο Καματερό, δεν μιλάει καθόλου», είπε η μητέρα του 18χρονου για τον χαμό του μεγάλου της γιου, εξηγώντας ταυτόχρονα την απειλή για δεύτερη κηδεία.

«Είχαν λατρεία με τον 18χρονο γιο μου. Τον πρόσεχε σαν τα μάτια του. Αλλά ήταν το κάτι παραπάνω, όλα μου τα παιδιά είναι δεμένα. Όταν έγινε το ατύχημα του παιδιού, εγώ ήμουν στις μέρες μου να γεννήσω το πέμπτο παιδί. Λόγω των καταστάσεων γέννησα νωρίτερα από όσο έπρεπε. Γέννησα την μια ημέρα και την επόμενη έφυγε ο άλλος μου», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το πώς ο 18χρονος βρέθηκε στα επεισόδια, η μητέρα του είπε: «Πήγαν με τους φίλους τους να δουν την ομάδα τους, έχουν ξαναπάει σε πολλά αθλήματα. Αγάπησαν την ομάδα αυτή λόγω του αδελφού τους, που χάσαμε. Ήταν Ολυμπιακός και εκείνος. Εισιτήρια μπορεί να τους έδιναν, αλλά τα πλήρωναν. Δεν τους χαρίζανε τζάμπα εισιτήριο για να εμπλακούν κάπου. Τα πληρώνανε κανονικά. Τους δίνανε και προσκλήσεις. Και εμείς πάμε στο γήπεδο. Τι είμαστε;».

«Τελείωσαν τα αγγλικά τους, τα σχολεία τους. Δούλευαν να μαζεύουν τα λεφτά τους για να μην μας επιβαρύνουν. Μάζευε τα χρήματά του και αγόραζε ό,τι ήθελε. Είναι παιδιά συνεσταλμένα, ήταν η κακιά στιγμή», πρόσθεσε ο μητέρα του 18χρονου

Ο πατέρας του 18χρονου μιλώντας στην ίδια εκπομπή, είπε για τον τραυματισμό του αστυνομικού: «Άμα είναι το δικό μας το παιδί, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη. Δεν ξέρω τι έκανε ο μικρός. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Ξέρετε τι καλό παιδί είναι; Θα πηγαίναμε μαζί στο μπάσκετ την άλλη μέρα. Δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Δεν ξέρω τι έγινε».