«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να παραμείνει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων καθώς είναι ο μόνος που θα μας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την οικονομία μας, να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο το κοινωνικό κράτος και να δώσουμε την πραγματική ελπίδα και αισιοδοξία και στους Έλληνες και την κοινωνία ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τσιάρας ολοκληρώνοντας τις τοποθετήσεις του στην συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2024 στην Ολομέλεια.
«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα δημιουργήσει αυτό που όλοι οι Έλληνες πολίτες θέλουν και επιθυμούν που είναι μια καλύτερη κοινωνία, μια καλύτερη οικονομία, ένα καλύτερο μέλλον για όλους» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.
Ο κ. Τσιάρας είπε πως ο Προϋπολογισμός του 2024 είναι «ένας Προϋπολογισμός που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δημιουργεί αίσθηση ελπίδας και αισιοδοξίας στην ελληνική κοινωνία και στους Έλληνες πολίτες» που «ξεφεύγει από αυτή τη μίζερη πραγματικότητα, την οποία όλοι μας βιώσαμε και όλοι μας ζήσαμε καθώς φέρνει αύξηση μισθών, συντάξεων και εισοδημάτων». Η ελληνική οικονομία είπε «είναι πλέον ταχέως αναπτυσσόμενη έχει ουσιαστική αύξηση του ΑΕΠ με ταυτόχρονη μείωση του ελλείμματος, ανακτά ην αξιοπιστία της».
Ο κ. Τσιάρας απέρριψε τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης λέγοντας ότι «στερούνται της πραγματικότητας» και ζήτησε από τους βουλευτές της μειοψηφίας ότι θα έπρεπε να είχαν μεγαλύτερη γενναιότητα και να αναγνώριζαν τα  επιτεύγματα τα οποία στο παρελθόν δεν τα είχαμε δει ποτέ.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, παρατήρησε πως οι θετικοί δείκτες και οι αναβαθμίσεις «δεν προήλθαν δια μαγείας αλλά είναι αποτέλεσμα μιας πολύ σκληρής δουλειάς». Επισήμανε ότι «οι επιτυχίες της οικονομίας έχουν μετατραπεί σε μέτρα στήριξης των πολιτών και της κοινωνίας»