Στην Ελλάδα και στην Αλβανία αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 37χρονου πιστολέρο που σκόρπισε τον πανικό στο Γκάζι όταν νωρίς το πρωί του Σαββάτου πυροβόλησε εν ψυχρώ μία παρέα Κρητικών. Σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, απολογείται ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος φέρεται ως συνοδηγός στο όχημα και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε απόπειρα και για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 33χρονος φέρεται πως έχει εμπλακεί σε τουλάχιστον πέντε υποθέσεις όταν και άρχισε να απασχολεί τις ελληνικές αρχές για ληστεία, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, νόμο περί όπλων, διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Το 2010 δε στη Θεσπρωτία, όπως επισημαίνει η ΕΡΤ μετείχε σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και για το αδίκημα αυτό είχε κατηγορηθεί από το Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας.

Το ποινικό μητρώο του καταγράφει μεταξύ άλλων το 2015 στην Αθήνα απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη, ενώ το 2019 ο άνδρας απασχόλησε για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και κλοπές.

Μάλιστα, από το 2019, όταν τελευταία φορά είχε συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, βρισκόταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα αυτό της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Αναζητείται σε Ελλάδα και Αλβανία ο 37χρονος κακοποιός

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο σκληρός Αλβανός κακοποιός ο οποίος πυροβόλησε τους τρεις νεαρούς στο Γκάζι, να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

 

Ο καταζητούμενος πιστολέρο έχει κατηγορηθεί στη χώρα μας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και κλοπές.

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα, έχει μπει φυλακή για δέκα χρόνια στην Αλβανία, γιατί πυροβόλησε τρεις αστυνομικούς. Αποφυλακίστηκε πριν ακριβώς από ένα χρόνο.