Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν για έναν 22χρονο, ο οποίος συνελήφθη στις Σέρρες με χιλιάδες κροτίδες, πυροτεχνικές κατασκευές, μαχαίρια και ρόπαλα, το ενδεχόμενο να εμπλέκεται στον εξοπλισμό ομάδων χούλιγκαν που προκαλούν επεισόδια εντός και εκτός αθλητικών χώρων.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του νεαρού, κατασχέθηκαν 2.424 κροτίδες, 14 αυτοσχέδιες πυροτεχνικές κατασκευές και 18 πυροτεχνικές κατασκευές πολλαπλών βολών, 82 παιδικά αθύρματα, εργαλεία και είδη αυτοσχέδιας παρασκευής ειδών πυροτεχνίας, οκτώ πυρσοί και ένα καπνογόνο. Στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν ακόμη δυο ρόπαλα συνδεδεμένα με αλυσίδα, επτά μαχαίρια, μια σιδερογροθιά, κάνναβη βάρους 1,27 γραμμαρίων και δυο τρίφτες κάνναβης.

Σε βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί ειδών πυροτεχνίας και περί όπλων και για κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Οι αστυνομικοί ερευνούν πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα ευρήματα και αν είχε σκοπό να τα διαθέσει προς πώληση σε οργανωμένες ομάδες ταραξιών.