Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως αναφορικά με το ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο «Πριγκιπώ» στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Κολοκοτρώνη, με τον δράστη να καταφέρνει να τρυπώνει στο κατάστημα και να αρπάζει σχεδόν τα πάντα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το ριφιφί έγινε στις 29 Δεκεμβρίου μεταξύ 04:00 έως 6:00 το πρωί. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δράστης κατάφερε με ειδικά εργαλεία να ανοίξει μια τρύπα στον τοίχο του κοσμηματοπωλείου μέσω διπλανού εγκαταλελειμμένου κτιρίου και να εισέλθει στο εσωτερικό του.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά – Η λεία του δράστη

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η επιχείρηση που δημοσίευσε στο Instagram σχετικές εικόνες από το ριφιφί όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Συγκεκριμένα, ο δράστης χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά της ώρας για να καταφέρει να αρπάξει σχεδόν όλα τα κοσμήματα από τα συρτάρια του κοσμηματοπωλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές και το ΑΠΕ-ΜΠΕ η λεία των διαρρηκτών φέρεται να υπολογίζεται στις 200.000 ευρώ.

Κλείνουν με τούβλα και τσιμέντο την τρύπα στον τοίχο

Όπως φαίνεται στις σχετικές εικόνες, εργαζόμενοι του κοσμηματοπωλείου, καθάρισαν το κατάστημα και τακτοποίησαν τα ράφια και τις προθήκες, μετά την εισβολή του διαρρήκτη, ενώ έξω από το κατάστημα υπάρχουν τούβλα και άλλα οικοδομικά υλικά για να διορθωθεί η τρύπα που δημιουργήθηκε στον τοίχο από την πλαϊνή μεριά του καταστήματος.

Τις τελευταίες ώρες οι Αρχές εξετάζουν λεπτομερώς το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δράστη της διάρρηξης.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.