Ξεκινάει αύριο, Δευτέρα (9/1) η δίκη των κατηγορούμενων για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα σεξουαλικής βίας και μαστροπείας.

ασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο Ηλίας Μίχος και η 37χρονη μητέρα της ανήλικης ενώ συνολικά 26 άτομα θα καθίσουν στο εδώλιο.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι για την φρίκη που βίωνε το 12χρονο κορίτσι θα καθίσουν στο εδώλιο για βαριά αδικήματα που αφορούν σεξουαλική βία και εκπόρνευση του παιδιού.

Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Ηλία Μίχο
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Ηλίας Μίχος θα δικαστεί για βιασμό του κοριτσιού καθώς και για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος του ανήλικου παιδιού. Η 37χρονη μητέρα, που είχε προφυλακιστεί για διακεκριμένη μαστροπεία θα λογοδοτήσει και για την επιπλέον κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου.

Σύμφωνα με το βούλευμα των δικαστών, η μητέρα της 12χρονης διέθετε έναντι αμοιβής σε πρόσωπα που προσδιορίζονται στην δικογραφία ηλεκτρονικό υλικό με την γυμνή κόρη της.

Η πρώτη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών για την υπόθεση θα διεξαχθεί σε αίθουσα του νεόδμητου Ειρηνοδικείου, επί της οδού Δέγλερη. Στη συνέχεια η δίκη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δ4 του ισογείου του Εφετείου Αθηνών, επί της οδού Λουκάρεως, καθώς διασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες για την εκδίκαση μιας πολυπρόσωπης δίκης. Ο αριθμός των κατηγορούμενων, των μαρτύρων κατηγορίας και υπεράσπισης και των συνηγόρων είναι μεγάλος.