Η αδελφή του συντρόφου της άτυχης 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη που βρέθηκε νεκρή σε περιοχή της Χαλκιδικής, ενω αγνοούνταν απο την Πρωτοχρονιά έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση.

Μιλώντας στον Alpha, η γυναίκα υποστήριξε ότι έχει ξυλοκοπηθεί από τον αδελφό της συνολικά εννέα φορές. Η ίδια ανέφερε, ότι στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο να καταγγείλει τον αδερφό της, αλλά όπως λέει, δεν της άφησε επιλογή. Όπως ισχυρίστηκε η αδελφή του συντρόφου της 41χρονης, ο άνδρας την χτύπησε τόσο άσχημα, που κατέληξε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, ενώ έχει αμνησία και μερική απώλεια ομιλίας. Και όλα αυτά, γιατί της ζήτησε χρήματα και η κοπέλα τού απάντησε, ότι δεν είχε.

Ο σύντροφος της 41χρονης αγνοούμενης δεν έχει συλληφθεί ποτέ από την Αστυνομία, καθώς ουδέποτε εντοπίστηκε στις διευθύνσεις που είχε δώσει στις Αρχές. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, ο εν λόγω άνδρας ζητούσε συχνά χρήματα από την αδερφή του και όταν εκείνη σταμάτησε να του δίνει, τότε έγινε αρκετά βίαιος απέναντί της και τη χτύπησε.

Τις καταγγελίες αυτές σχολίασε μέσα από το MEGA ο δικηγόρος του, Όθων Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε, πως «έχει ένα περιστατικό, από ό,τι μου έχει πει ο ίδιος, το οποίο είχε συμβεί πριν από χρόνια με την αδελφή του, για την οποία υποστηρίζει, ότι έχει προβλήματα υγείας, έχει παλαιότερη νοσηλεία αναφορικά με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει». «Υπήρχε μια καταγγελία, που δεν έχει εκδικαστεί και δεν ξέρουμε την κατάσταση της καταγγελίας αυτής, γιατί για τότε είχε διαταχθεί να γίνει ψυχιατρική αξιολόγηση της καταγγέλλουσας και για το οποίο δεν έχει ενημέρωση ο εντολέας μου. Δεν είχαμε τον χρόνο να το ερευνήσουμε» συμπλήρωσε ο Όθων Παπαδόπουλος.