Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghivoice.gr, εντοπίστηκε υλικό από κάμερα της Ιονίας Οδού, στο οποίο φαίνεται ο 51χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, να μπαίνει σε χωράφι λίγο μετά την εξαφάνιση του 31χρονου. Στο μεταξύ, η μητέρα του 31χρονου κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση στην Ασφάλεια Μεσολογγίου, για να δώσει νέες πληροφορίες σχετικά με μία συνάντηση που φέρεται να είχε ο αγνοούμενος γιος της με τον βασικό ύποπτο της εξαφάνισης.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ίδια μαζί με άλλους συγγενείς και φίλους του 31χρονου βρήκαν ένα στοιχείο, που θεωρούν ότι ίσως έχει σχέση με την εξαφάνιση. Ειδικότερα, η μητέρα εντόπισε ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης, που ήταν πεταμένα σε έναν ελαιώνα έξω από μια κλειστή αποθήκη και άμεσα κλήθηκαν οι αρχές που τα παρέλαβαν.

Πρόκειται για μια περιοχή κοντά στο Ευηνοχώρι, στην οποία κατευθύνθηκαν για να ψάξουν, με την ελπίδα να βρουν κάποιο εύρημα που θα τους οδηγήσει στα ίχνη του Μπάμπη, καθώς κάμερα της Ιονίας Οδού «έπιασε» το αυτοκίνητο του 51χρονου να κινείται προς τα εκεί. Το αν τα γάντια αυτά έχουν κάποια σχέση με την υπόθεση, θα αποδειχθεί από τις έρευνες που θα γίνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., σημείωσε στην κάμερα της εκπομπής ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. Πάντως φαίνεται, ότι είναι πρόσφατα πεταμένα και είναι ένα στοιχείο που χρειάζεται διερεύνηση.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στην λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, όπου σκάφη “χτενίζουν” την περιοχή.