Η σορός του 33χρονου που δολοφονήθηκε από τον 50χρονο γαμπρό του το βράδυ της Τρίτης (9/1) στον Βόλο, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε κοιλιακή κάκωση απο πυροβόλο όπλο (από τον πυροβολισμό) και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (κατά πάσα πιθανότητα από το κοντάκι της καραμπίνας που τον χτύπησε στο κεφάλι).

Ο 50χρονος δράστης του φονικού έμαθε μόλις πριν από τέσσερις ημέρες για τη σεξουαλική κακοποίηση που υφίσταντο η κόρη του από τα 9 της χρόνια και τον εκβιασμό που ακολούθησε προκειμένου να μην μιλήσει. Το θύμα έδειξε στον 50χρονο τα μηνύματα που της είχε στείλει ο κουνιάδος του από το δεύτερό του γάμο αποκαλύπτωντας ότι αυτός ήταν ο βιαστής της. «Αν δεν μου δώσεις τα χρήματα θα μιλήσω σε όλους και στην οικογένειά σου για τις φωτογραφίες», φέρεται να έγραφε ο κουνιάδος του 50χρονου σε ένα από τα μηνύματα με τα όποια απειλούσε την κόρη του.Όπως αποκάλυψε η 18χρονη στον πατέρα της, ο εκβιασμός ξεκίνησε πριν από περίπου 12 μήνες όταν το κορίτσι έμαθε πως ο 33χρονος είχε στο κινητό του βίντεο και φωτογραφίες από τις αποτρόπαιες πράξεις του. Από τότε, της ζητούσε συχνά χρήματα ώστε να μην στείλει στους δικούς της τα επίμαχα αρχεία.