Μια καθηλωτική Sunday Premiere περιμένει αυτή την Κυριακή 14 Ιανουαρίου (22:00) τους συνδρομητές της Nova! Η κοινωνική ταινία O «Γιος» («The Son») με τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Hugh Jackman και τους Vanessa Kirby, Anthony Hopkins, Laura Dern σε σκηνοθεσία του Florian Zeller θα μεταδοθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή στη ζώνη Sunday Premiere της Nova και στο Novacinema1 (14/1, 22:00) και έρχεται να καθηλώσει τους σινεφίλ!

Η ζωή ενός δικηγόρου ανατρέπεται, όταν εμφανίζεται η πρώην σύζυγός του και ζητά τη βοήθειά του σχετικά με τον έφηβο γιο τους, ο οποίος εδώ και μήνες είναι προβληματισμένος, απόμακρος και θυμωμένος. Μην χάσετε τη συγκλονιστική συνέχεια επί της οθόνης την Κυριακή 14/1 (22:00) στο Novacinema1!

 

Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.