Η αδερφή του 39χρονου ο οποίος προφυλακίστηκε μαζί με τον συνεργό του για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου, εξέφρασε τα συλληπητήρια στην οικογένεια της  δηλώνοντας πως θα μπορούσε να είναι εκείνη στη θέση της.

«Νιώθω ότι φέρω ποσοστό ευθύνης, γιατί δεν μπόρεσα να την προειδοποιήσω. Αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Γεωργίας, καθώς τόσες φορές αυτός ο άνθρωπος μου είχε επιτεθεί. Είμαι σοκαρισμένη και δεν μπορώ να συνέλθω με όσα έχουν συμβεί», είπε στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της αδερφής του 39χρονου:

Για το διάστημα των ετών 2018 έως και το 2021 έχουν κατατεθεί 9 εγκλήσεις εις βάρος του 39χρονου κατηγορούμενου, ενώ από το 2021 μέχρι και σήμερα εκκρεμούν 4 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Αντώνης Καραγιάννης, δικηγόρος της αδερφής του 39χρονου.

Το περιεχόμενο των δικαστικών αποφάσεων αφορά την επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, την επικίνδυνη βλάβη κατά της ζωής και παράνομη οπλοφορία.

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο που την πλησίαζε, την έβρισκε χωρίς να το περιμένει η ίδια σε σημεία που μπορούσε να την βρει, στην οικία της, στην εργασία της, με την απειλή της ζωής της και της προκαλούσε σωματικές βλάβες, οι οποίες την οδήγησαν να νοσηλευτεί σε δημόσια ιδρύματα. Κι όλα αυτά γιατί ζητούσε χρήματα».

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, το μαρτύριο της αδερφής του 39χρονου έλαβε τέλος όταν η ίδια έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για να σωθεί και έκτοτε η διεύθυνσή της είναι άγνωστη, καθώς φοβόταν μήπως τυχόν την εντοπίσει ο 39χρονος.

Τέλος, η αδερφή του 39χρονου έχει καταθέσει εις βάρος του μήνυση για βιασμό και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.