Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την εξαφάνιση του νεαρού Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους περισσότερα στοιχεία που οδηγούν τα βήματά τους στη λύση του μυστηρίου.

Την ώρα που οι έρευνες για την εξαφάνιση του 30χρονου στο Μεσολόγγι συνεχίζονται, οι Αρχές προσθέτουν κρίσιμα κομμάτια στο παζλ, από τα δεδομένα που ανακτούν από το κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη. Μηνύματα και συνομιλίες που ο ίδιος φέρεται να έσβησε λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του νεαρού. Οι αντιφάσεις και οι ασάφειες που έχουν διαπιστωθεί προβληματίζουν με τους στενούς συγγενείς του Μπάμπη να συνδέουν την υπόθεση με το χρέος των 17.000 ευρώ, που όπως υποστηρίζουν είχε ο κρεοπώλης στον άνθρωπό τους. Το Ανθρωποκτονιών αισιοδοξεί ότι πολύ σύντομα θα χυθεί άπλετο φως στην μυστηριώδη υπόθεση που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία.

 

Συνεχίζονται για 11η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου Μπάμπη, με τις Αρχές να χτενίζουν την περιοχή του αεροδρομίου στο Μεσολόγγι, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη του νεαρού αγνοούμενου. Drone, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις των Αρχών.

Κι ενώ οι δυνάμεις και εθελοντές «χτενίζουν» την περιοχή, οι Αρχές εστιάζουν στα μηνύματα που αντάλλαξαν ο 30χρονος κυνηγός με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών. Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δύο άνδρες, ο 31χρονος ζητούσε πίσω το ποσό των 17.000 ευρώ που είχε δανείσει στον κρεοπώλη.

 

Σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών, υπάρχει ένα πρόσωπο «μυστήριο», το οποίο είχε επαφή με τον κρεοπώλη, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα ψηφιακά ίχνη του 50χρονου. Η οικογένεια του 30χρονου Μπάμπη βιώνει ώρες αγωνίας, καθώς όλες τους οι ελπίδες εξανεμίζονται.

Όπως αναφέρει στο Μega η αδερφή του αγνοούμενου, η οικογένεια περιμένει να μάθει εάν όντως υπάρχει τρίτο άτομο που θα μπορούσε να δώσει λύση στον άλυτο γρίφο της εξαφάνισης. «Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα όποιος το έκανε, τι και πώς, δεν με απασχολεί. Αυτό θα το δει η δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα της το έκανε ποτέ».

Όπως ανέφερε η ίδια, όταν ο Μπάμπης επισκεπτόταν το Μεσολόγγι – για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως ισχυρίζεται η αδερφή του – πήγαινε συχνά για καφέ ή για κυνήγι με έναν κοινό γνωστό του 50χρονου κρεοπώλη. «Θέλω να έρθει η στιγμή που θα πάρω όλες τις καταθέσεις και τα στοιχεία στα χέρια μου. Θέλω να δω τι έχει ειπωθεί, γιατί είμαστε μικρή κοινωνία», είπε.

 

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του 30χρονου να επικοινωνήσει με τις Αρχές.