Συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου για τον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου και του κινητού του Μπάμπη, που εντοπίστηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας φέρεται να αναφέρει, ότι ο 31χρονος πυροβολήθηκε μία φορά και από κοντινή απόσταση. Όπως είχε δείξει και η αυτοψία, που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας, χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου. Ο άτυχος Μπάμπης δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.

Κοντά στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκε ένα κομμάτι από φυσίγγιο, που έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση, ενώ έμφαση δίνεται, στο να βρεθεί το κίνητρο και για αυτό – εκτός των άλλων- αναζητούνται και μαρτυρίες.

Σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, ο εντοπισμός της σορού σίγουρα θα δώσει στοιχεία στις αρχές για την έρευνα της υπόθεσης. Στοιχεία τα οποία θα αποκλείσουν ή θα αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού.