Η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου επιβεβαίωσε οτι και στον δικό της λογαριασμό έμπαιναν τα χρήματα από τις δωρεές για την κοινωνική κουζίνα «Ο Αλλος Ανθρωπος».

Ο Κωσταντίνος Πολυχρονόπουλος, όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα, σύμφωνα με πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης και Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες από το 2020 είχε σχηματίσει εγκληματική οργάνωση πείθοντας αριθμό ατόμων να δωρίσουν ποσά παριστάνοντας ψευδώς ότι αυτά θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Συνολικά φέρεται από το 2020 να αποκόμισαν συνολικά κέρδη 600.000 ευρώ.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η Ελισάβετ Οικονόμου βρέθηκαν στο σπίτι της μητέρας του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και εκείνη τους μίλησε παραδεχόμενη ότι τα χρήματα όντως έμπαιναν σε δικό της λογαριασμό. Εξήγησε ότι η ίδια παίρνει 280 ευρώ σύνταξη και κάποιες φορές χρειαζόταν και αυτά τα χρήματα ο γιος της.

Μητέρα Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: Τού έλεγα θα σού τη φέρουν
«Να ψάξουν να βρουν και αν βρουν έστω… Η σύνταξή μου εμένα είναι 280 ευρώ, μόνο, ας ψάξουν να βρουν αν έχουμε τίποτα περιουσία να μας τα πάρουν», είπε αρχικά η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, κυρία Παναγούλα.

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι η κόρη της δήλωσε πως κάποια χρήματα έμπαιναν στο δικό της λογαριασμό και εκείνη το επιβεβαίωσε. «Ναι στον δικό μου. Ερχεται και πάμε και τα παίρνουμε. Πολλές φορές παίρνει και τη δική μου σύνταξη αν δεν έχει να βάλει βενζίνη».

Η ίδια εμφανίστηκε βέβαιη ότι όσα αναφέρονται στο πόρισμα της Αρχής είναι ψέματα και ότι η αλήθεια θα αποδειχθεί.

 

«Βέβαια με έχει στενοχωρήσει και του το έλεγα κιόλας θα σου τη φέρουν, με τέτοιον αγώνα φωτιές πλημμύρες πόλεμοι», συνέχει και συμπλήρωσε: «Δεν φοβάται κανέναν εφόσον δεν έχει τίποτα τι να φοβηθεί. Εγώ δεν έχω να βάλω θερμοσίφωνο δύο χρόνια εφόσον δεν έχει να μου δώσει, δυο χρόνια πλένω τα πιάτα με κρύο νερό».