Ένας νεαρός κακοποιός, παραβίασε παράθυρο σπιτιού ηλικιωμένου σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας και τον λήστεψε με την απειλή όπλου, ενώ διέφυγε με μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, τις πρωινές ώρες της Τρίτης, αρπάζοντας ακόμη και τα φάρμακα του θύματος.

Η ληστεία εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και των ειδικών των Εγκληματολογικών Ερευνών και ταυτοποιήθηκε ο 33χρονος Έλληνας δράστης, ο οποίος είχε αρπάξει από τον ηλικιωμένο 60 ευρώ, κάρτες ανάληψης μετρητών και φαρμακευτικά ναρκωτικά χάπια. Ωστόσο, παρά τις αναζητήσεις, δεν εντοπίστηκε.

Στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του, κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι με 19 μεταλλικά σφαιρίδια, ένα αυτοσχέδιο ξύλινο κλομπ μήκους 65 εκατοστών, 63 ναρκωτικά χάπια, τρεις τρίφτες κάνναβης, δυο σουγιάδες και γάντια, ενώ έξω από αυτό βρέθηκε η μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί τις πρωινές ώρες της Δευτέρας από περιοχή της Νότιας Κέρκυρας και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ο 33χρονος αναζητείται βάσει της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος, κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.