Αλήθεια, πόσες φορές «κολλάς» με ένα τραγούδι με την πρώτη ακρόαση;  Το νέο single “Sweet Tooth” της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Lusaint είναι ένα από αυτά!

Το «Sweet Tooth» έχει μια αισιόδοξη και εθιστική μελωδία! Έχει δυνατές συγχορδίες πιάνου, funk μπάσο ενώ η τραγουδίστρια απο το Μάντσεστερ μας δίνει μια εκπληκτική ερμηνεία καθώς αγωνίζεται να αντισταθεί στον απαγορευμένο καρπό μιας σχέσης. «Μισώ το ότι σε αγαπώ, μα είμαι εθισμένη στη γεύση», τραγουδά σε ένα γλυκόπικρο ρεφρέν. Μιλώντας για το τραγούδι, η Lusaint σημειώνει, «Το Sweet Tooth μιλάει για το πως είναι να έχεις εμμονή, να είσαι εθισμένος σε κάποιον ή κάτι αλλά να προσπαθείς να κόψεις τη συνήθεια αυτής της δύναμης, γιατί σε τραβάει συνέχεια πίσω».

Το τραγούδι ακολουθεί τα προηγούμενα singles “Dream Life”, “Fool For You” και το ντεμπούτο “Dark Horse”, τα οποία είχαν ραδιοφωνική υποστήριξη από το BBC και ξεπερνούν τα

50 εκατομμύρια streams παγκοσμίως. Το ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα της Lusaint έχει ήδη αιχμαλωτίσει τις καρδιές μας με το μελωδικό ανακάτεμα ποπ, τζαζ και μπλουζ επιρροών. 

 Η τραγουδίστρια έχει διανύσει πολύ δρόμο από την ανακάλυψη της το 2019, μια χρονιά κατά την οποία έσπασε το ημερήσιο ρεκόρ με τα περισσότερα Shazam μέσα σε 24 ώρες.

Έκτοτε, οι ακουστικές διασκευές των “Crazy In Love” και “Wicked Game” της Beyoncé και του Chris Isaak κέρδισαν την αποδοχή, με το τελευταίο να έχει πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Αυτή η επιτυχία οδήγησε σε συνεργασίες με διεθνή brand (όπως Chanel, Dior, Alighieri Jewellery) και μια εμφάνιση στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου το 2023.

Τo ταλέντo της Lusaint θα βρεί την πληρέστερη έκφρασή του στο ντεμπούτο EP της που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024 και την σφραγίδα της Blue May στην παραγωγή, η οποία έχει συνεργαστεί με τους Joy CrookesJorja SmithLily Allen και Kano. Χτίζοντας την ανυπομονησία, το “Sweet Tooth” είναι ένα ακόμη αστραφτερό παράδειγμα των εντυπωσιακών φωνητικών της Lusaint αλλά και της ακαταμάχητης μελωδίας που έχουν τα τραγούδια της.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

https://orcd.co/sweettooth

Κυκλοφορεί από την The Hubsters & την Heavenly Fire

Ακολουθήστε μας στα social media και στο You Tube

YouTube || Instagram || Facebook || Spotify || Souncloud