Το κίνητρο του αυτόχειρα και μακελάρη της ναυτιλιακής εταιρίας στη Γλυφάδα ψάχνουν οι αρχές. Οι άνθρωποι που γνώριζαν τον Αιγύπτιο τον περιγράφουν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που έχουν αναλάβει την υπόθεση της τριπλής δολοφονίας ως το «πιστό σκυλί της οικογένειας».

Το σπίτι στη Γλυφάδα, όπου διέμενε ο Αιγύπτιος, φαίνεται πως είχε μπει αρχικά στο επίκεντρο των ερευνών σχετικά με το κίνητρο που όπλισε το χέρι του. Η ανακοίνωση της οικογένειας Καρνέση όμως, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, αφού η δολοφονημένη Μαρία, δε θα μπορούσε να τον διώξει από ένα σπίτι που δεν είναι στο όνομά της, αλλά στο όνομα του αδελφού της, Σπύρου Καρνέση.

Μάλιστα, αποκλειστικές πληροφορίες του Star και το αστυνομικού συντάκτη Αλέξανδρου Γύγου, αναφέρουν ότι ο 76χρονος το τελευταίο διάστημα έμενε στην οικία της οικογένειας, καθώς εκεί βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα.

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 76χρονος που δούλευε στη ναυτιλιακή εταιρία για χρόνια και ήταν έμπιστο μέλος της οικογένειας, φρόντιζε τη μητέρα Καρνέση πριν φύγει από τη ζωή, η οποία του είχε υποσχεθεί ότι θα του γράψει το σπίτι.

Όταν η γυναίκα κατέληξε, ο 76χρονος ζητούσε επίμονα από την οικογένεια να του παραχωρήσει το σπίτι. Από την πλευρά της, η ναυτιλιακή ξεκαθάρισε στην ανακοίνωσή της, ότι ούτε η εταιρία, ούτε η Μαρία Καρνέση, του είχαν παραχωρήσει το σπίτι.

Γλυφάδα: «Ήταν πιστός στην οικογένεια» – Τι κατέθεσαν υπάλληλοι της εταιρίας
Ως «πιστό σκυλί της οικογένειας» περιέγραψαν τον μακελάρη στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών οι υπάλληλοι της ναυτιλιακής εταιρίας.

Πάνω από 15 υπάλληλοι της εταιρίας, αλλά και συγγενείς των θυμάτων, έχουν δώσει κατάθεση στα στελέχη του Ανθρωποκτονιών. Μεταξύ άλλων υποστήριξαν: «Ήταν το πιστό σκυλί της οικογένειας. Είναι αδύνατον να πιστέψω ότι αυτός έκανε κάτι τέτοιο».

Ένας άλλος υπάλληλος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι «ο Άρης έδινε και τη ζωή του για την οικογένεια».

Κανείς από αυτούς δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο φιλήσυχος αυτός άνθρωπος θα εκτελούσε εν ψυχρώ την κόρη της γυναίκας που λάτρευε, αλλά και άλλους δύο ανθρώπους.

Νωρίς το πρωί έφτασαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και συγγενείς του καπετάνιου, οι οποίοι υποστήριξαν: «Δεν ξέρουμε κάτι για το περιστατικό. Γνωρίζαμε τον Άρη, όλοι τον ήξεραν. Δεν περιμέναμε να φτάσει σε αυτό το σημείο».

Η Δέσποινα Καρνεζη, που έχασε αδελφή και άντρα μέσα σε μια στιγμή, δεν πήγε να καταθέσει σήμερα. Η γυναίκα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πηγή: Star.gr