«Κανένα σχόλιο». Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε να απαντήσει το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με την τοποθέτηση που είχε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στη Βουλή.

Ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση όχι μόνο για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και για το σύμφωνο φιλίας με την Τουρκία. Άφησε επίσης αιχμές κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

«Ανήκω στη Δύση δεν σημαίνει ότι μαϊμουδίζω κάθε συρμό και κάθε μόδα που μας έρχεται. Δεν είδα τα ίδια φροντιστήρια πχ για το δημογραφικό, ούτε για την παιδεία, ούτε για την ασφάλεια, ούτε για το αγροτικό, ούτε για την εξωτερική πολιτική, ούτε για την ακρίβεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς ενώ σχετικά με το νομοσχέδιο τόνισε πως «θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να το καταψηφίσουμε».

Ο πρώην πρωθυπουργός καταλήγοντας είπε ότι η ψήφος των βουλευτών σήμερα ακουμπάει τη συνείδηση, τη ψυχή και τις αγωνίες ολόκληρου του ελληνικού λαού.