Στην ανακρίτρια Ρεθύμνου αναμένεται να οδηγηθούν δύο ακόμα άτομα, τα οποία κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της 15χρονης κοπέλας από το Μυλοπόταμο.

Βάσει του cretapost.gr, με αυτούς τους δύο ολοκληρώνονται οι απολογίες όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Μέχρι στιγμής για τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν προφυλακιστεί πέντε συνολικά άτομα. Πρόκειται για τον βασικό 38χρονο κατηγορούμενο, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος βρισκόταν ήδη στη φυλακή για άλλα αδικήματα και τέσσερις νεαροί άνδρες που φέρεται να κακοποίησαν την 15χρονη. Χθες, άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους με την απολογία τους στην ανακρίτρια Ρεθύμνου. Παράλληλα, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έχει αφεθεί και ένας 27χρονος, επίσης από τον Μυλοπόταμο, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με την κοπέλα, γεγονός που επικαλέστηκε. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Στη δικογραφία, για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας εμπλέκονται 12 άτομα, μεταξύ αυτών και ένας 38χρονος Πακιστανός.