Από ώρα σε ώρα αναμένεται να κινηθεί η  διαδικασία γιατη διακοπή της μισθοδοσίας του 45χρονου αυτοαποκαλούμενου «Παλαιοχριστιανού» που ζούσε με την πολύτεκνη οικογένειά του στα λαγούμια της Ορεινής Κορινθίας. Ωστόσο τώρα, γίνεται γνωστό ότι και η -κατά τα άλλα αντισυμβατική- σύζυγός του, πληρωνόταν και εκείνη, από το Δημόσιο…

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η αυτοαποκαλούμενη «Παλαιοχριστιανή», Σεβαστή, ήταν υπάλληλος σε άλλο δήμο από αυτόν που εργαζόταν ο σύζυγός της. Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η γυναίκα εργαζόταν με σύμβαση, σε κοινότητα της Αττικής, στο δασαρχείο, το 2018 – 2019.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ένας υπάλληλος δασαρχείου, ήταν ιδιότροπη και τσακωνόταν συχνά…


Κόβουν το μισθό του 45χρονου
Υπενθυμίζεται ότι και ο σύζυγός της πληρωνόταν κανονικά κάθε μήνα από το Δήμο που σύμφωνα με τον ίδιο, εργαζόταν με… τηλεργασία. «Έχω τη βάση του δήμου στον υπολογιστή μου» είχε πει συγκεκριμένα στο LiveNews, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ζήτημα χρόνου -ίσως και ωρών- να κινηθεί η διαδικασία για να του κόψουν το μισθό.

Επίσης, έχει σταλεί έγγραφο στην Εισαγγελία από το Δήμο, για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί και θα εξεταστεί αν με αυτές  μπορούν σύμφωνα με τον νόμο να τον θέσουν σε αργία.