Οι λεπτομέριες για την εν ψυχρώ δολοφονία που σημιεώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, με έναν 69χρονο να πυροβολεί με την καραμπίνα του τον 57χρονο γαμπρό του, παίρνοντας του τη ζωή, προκαλούν σοκ.

Γείτονας μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», και τόνισε ότι οι δύο άνδρες είχαν διαπληκτιστεί ξανά και στο παρελθόν.

«Ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του. Γείτονες είναι. Ακούσαμε κάτι “μπαμ-μπουμ”, βγαίνουμε έξω και μετά από λίγο μάθαμε ότι πυροβόλησε τον γαμπρό του. Μετά από λίγο ακούσαμε την αστυνομία. Χαμός έγινε εδώ πέρα. Είχε έρθει και ασθενοφόρο. Έλειπαν τα πεθερικά στο χωριό, τώρα γύρισαν και έγινε αυτό. Είχαν και το καλοκαίρι έναν καυγά», ανέφερε γείτονας του θύματος στην Αγία Βαρβάρα.

Αδελφή θύματος: «Το έμαθα από το ίντερνετ»
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε και η αδελφή του θύματος, όπου επισήμανε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να σας μιλήσω, συγγνώμη δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω τίποτα ειλικρινά σας μιλάω. Και εγώ πριν από λίγο το έμαθα από το ίντερνετ. Δε με ειδοποίησε κανένας από το αστυνομικό τμήμα, τίποτα. Προσπαθώ να βρω άκρη.