«Ο Κασσελάκης έχει τελειώσει ως πολιτικός»

Ως το απόλυτο άδειασμα όλων σε όλους χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης όσα συνέβησαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι πολιτικά παλαβό, είναι τσίρκο Medrano, δεν βγάζει νόημα» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως εκτίμησε, ο «Αλέξης Τσίπρας τελείωσε τον πολιτικό του βίο. Ηττήθηκε από τον Νίκο Παππά, όχι από τον Κασσελάκη. Είναι χαμένος σίγουρα ο Στέφανος Κασσελάκης, κερδισμένος είναι ο Νίκος Παππάς» ανέφερε χαρακτηριστικά λέγοντας πως ο Νίκος Παππάς είναι αυτός που κινεί τα νήματα του συνεδρίου.

«Έφαγε τα μούτρα του ο Τσίπρας, είπε πρέπει να γίνουνε επαναληπτικές εκλογές, κατέβασε υποψήφια την Γεροβασίλη με υπαρχηγό τον Φλαμπουράρη και όχι μόνο χάσανε, δεν καταφέρανε καν να προκαλέσουν εκλογές. Μιλάμε για συντριβή» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Τσίπρας έγινε ρεζίλι. Πρέπει να μπει σε αεροπλάνο να φύγει».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι σε δεινή θέση. «Εν ενεργεία πρόεδρος να μην καταφέρνει να κατεβάσει πρόταση; Έχει από πίσω του τον Νίκο Παππά που ελέγχει τα νήματα. Καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό» είπε και πρόσθεσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης έπρεπε να κατέβει στις εκλογές διότι θα τις κέρδιζε.

«Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελειώσει. Αρχηγός που δεν μπορεί να περάσει ούτε την πρότασή του στο συνέδριο, δεν είναι αρχηγός» υπογράμμισε.

Σχετικά με την στάση που κράτησε ο Παύλος Πολάκης, ο υπουργός Υγείας σχολίασε πως «δεν μπορούσε να πάει με την Γεροβασίλη» υποστηρίζοντας πως «είναι ο πιο ευνοημένος από τον Τσίπρα».

«Ο Τσίπας από την ταύτισή του με τον Πολάκη έχανε διαρκώς. Ο Τσίπρας του την χάριζε συνεχώς και πάει τώρα και τον μαχαιρώνει» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας πως «ο Πολάκης θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τον Τσίπρα».

Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον ο μεγάλος αντίπαλος της ΝΔ ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι τραγωδία».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ακλόνητο στις δημοσκοπήσεις, απλά πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ» λέγοντας πως αυτό που συμβαίνει στο κόμμα «είναι τραγωδία και για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα».

Σχετικά με τα μη κρατικά πανεπιστήμια ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «έμεινα έκπληκτος από το όχι του Ανδρουλάκη».

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο κ. Ανδρουλάκης «παρέδωσε όλο το χώρο από την κεντροαριστερά μέχρι τη δεξιά στον Μητσοτάκη» και πρόσθεσε πως «υιοθέτησε όλη τη φρασεολογία του ΣΥΡΙΖΑ και της άκρας Αριστεράς σαν να μίλαγε το κόμμα του 2%».

Δείτε τη συνέντευξη