Ο Σταμάτης Γαρδέλης πήγε στο νοσοκομείο για να εξετάσουν οι γιατροί το χέρι του, καθώς όπως αναφέρει ο ίδιος,  τραυματίστηκε, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

Τον ηθοποιό συνάντησε ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα» τη στιγμή που έβγαινε από το νοσοκομείο και κατευθυνόταν προς το σπίτι του.

Παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες, ο Σταμάτης Γαρδέλης έκανε δηλώσεις στις κάμερες, αυτή τη φορά, δεν θέλησε να πει τίποτα περισσότερο, εκτός από το ότι έχει πόνους.

«Στην ώρα τους, δεν είμαι καλά. Στην ώρα τους παιδιά, τώρα θέλω να πάω σπίτι μου, πονάει ο ώμος μου, θέλω να πάω σπίτι μου, δεν είμαι καλά. Συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω» πρόσθεσε.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, στραμπούληξε το χέρι του. Όπως είπε μια μέρα πριν, στην κάμερα της εκπομπής «Tlive»: «Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα αντίσταση».