Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε το βίντεο που δείχνει τη Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσσει φιλιά με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μέσα από το podcast του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον χωρισμό της παρουσιάστριας του «Super Κατερίνα» με τον τότε σύντροφό της, λέγοντας αρχικά: «Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιονεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη».

Ακόμη, ανέφερε για την Κατερίνα Καινούργιου και τις ψυχαγωγικές εκπομπές: «Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά, γίνεται χαμός, τα γκλίτερ, τα στρας φεύγουν, έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της, ο μεγάλος, ο μικρ… ο νους της, ο νους που έχει».

Ο Λάκης Λαζόπουλος, αναφερόμενος στις δύο παρουσιάστριες τόνισε: «Δεν είναι ερωτικό το θέμα είναι υστερικοεγωιστικό να το πω. Ψάχνουν αφορμή να πιαστούν από τα μαλλιά. Δηλαδή τώρα κρατιούνται με τα βίας “δεν θέλω να πιστέψω θα την πιάσω απ’το μαλλί”, το βλέπεις αλλά τέλος πάντων. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Κοιτάξτε, γύρω-γύρω, είναι γεμάτος ο κόσμος και ο ντουνιάς. Και μισό λεπτό ρε κορίτσια, αυτός ο Φίλιππος τέλος πάντων δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος τους Δεν του επιτρέπεται τι θέλει και τι δεν θέλει;. Ή μήπως επειδή είστε παρουσιάστριες εσείς έχετε τον πρώτο λόγο κι αυτός πρέπει να κάνει αυτό που θέλετε εσείς; Η ζωή είναι λούνα παρκ».