Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη και η αγκαλιά του Τεντόγλου

Πραγματοποιώντας συγκλονιστική εμφάνιση, ο Εμμανουήλ Καραλής έσπασε δύο φορές το φετινό του ρεκόρ και με επιτυχημένο άλμα με την πρώτη προσπάθεια στα 5,85μ. πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Δείτε τα άλματα του

Ήταν το πρώτο του μετάλλιο σε παγκόσμιο. Ο Έλληνας αθλητής ανέβηκε συγκινημένος στο τρίτο σκαλί του βάθρου

Ο 24χρονος επικοντιστής ήταν τρισευτυχισμένος, αφιερώνοντάς το στην μητέρα του που όπως είπε ήταν η μόνη που πίστεψε σε εκείνον.

«Πραγματικά δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, ήρθα εδώ ως επιλαχών, δεν είχε πολλές βλέψεις, ήθελα ένα ρεκόρ περιόδου, αλλά όταν φοράω τη φανέλα της εθνικής ομάδας πάω καλά. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, δεν έχω λόγια, δεν πίστευα και εγώ στον εαυτό μου, ερχόμενος μόνο η μητέρα μου πίστευε και σε αυτή αφιερώνω το μετάλλιο. Όταν είμαι χαρούμενος και ευχαριστιέμαι τον αγώνα, μπορώ να κάνω υψηλές επιδόσεις. “Xέστηκα” πάνω μου η αλήθεια είναι στην αρχή, πήρα το σκληρό κοντάρι για να περάσω τα 5.65μ.» είπε χαρακτηριστικά.

Κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η ελληνική αποστολή, τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Αθλητές και προπονητές είχαν κρυφτεί πίσω από ένα μπάνερ της διοργάνωσης και εμφανίστηκαν όλοι μαζί μπροστά του ξαφνιάζοντάς τον. Ο Μίλτος Τεντόγλου που το Σάββατο είχε κατακτήσει το Χρυσό μετάλλιο, υποδέχθηκε τον Καραλή με μια μεγάλη αγκαλιά όπως και ο προπονητής Γιώργος Πομάσκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη με ανάρτηση του τον Εμμανούλ Καραλή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.