Συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής στο Χαϊδάρι, ένας 22χρονος για απόπειρα αρπαγής μίας 16χρονης.

Στον συλληφθέντα είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για πορνογραφία ανηλίκων.

Όλα έγιναν όταν η ανήλικη επέστρεφε από ένα πάρτι στο οποίο είχε πάει με μία φίλη της. Η μητέρα της φίλης την άφησε στο σπίτι της, ωστόσο, λίγο αργότερο το θύμα πήγε ξανά στη φίλη της, η οποία μένει σε κοντινό σπίτι, καθώς όπως είπε ξέχασε εκεί τα ακουστικά της.

Καθώς επέστρεφε στο σπίτι της, ο φερόμενος δράστης την περίμενε μέσα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μόλις την είδε, όρμησε επάνω της και προσπάθησε να τη βάλει με το ζόρι μέσα στο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσυρε με την κοπέλα να ουρλιάζει σε βοήθεια.

Στην κατάθεσή της υπογράμμισε πως δεν γνωρίζονται με τον 22χρονο: «Όταν επέστρεφα στο σπίτι μου βγήκε από το μαύρο αμάξι και μου επιτέθηκε. Με έπιασε από τα μαλλιά και με έσυρε. Μου φώναζε και έλεγε “Μη μιλάς. Μπες μέσα γιατί θα σε μαχαιρώσω”. Φοβήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω. Τότε στο μπαλκόνι βγήκε η μητέρα της φίλης μου. Στη συνέχεια με άφησε και έφυγε. Αναγνωρίζω ότι αυτός μου επιτέθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 22χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος Ελευσίνας, αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει ότι δεν ήταν αυτός που της επιτέθηκε: «Την κοπέλα δεν την γνωρίζω. Δεν ήμουν εγώ αυτός που λέει ότι της επιτέθηκε. Εγώ εκείνη την ώρα βρισκόμουν μαζί με κάποιους φίλους μου στην Ελευσίνα. Μπορούν να έρθουν να σας το καταθέσουν. Δεν έχω κάνει τίποτα».