Τις φετινές Απόκριες, με κάθε tap ή ηλεκτρονική παραγγελία, οι φίλοι της Coffee Island στηρίζουν έμπρακτα το έργο του «Άλμα Ζωής» και έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν Confetti δώρα

 

Πάτρα, 5 Μαρτίου 2024 – Η Coffee Island αυτόν τον Μάρτιο γιορτάζει τις Απόκριες, «ντύνεται» στα ροζ και  στέκεται δίπλα στη Γυναίκα. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, Παρασκευή 8 Μαρτίου, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Tap Me και παρέα με τους καταναλωτές της, διαδίδει το μήνυμα της ενδυνάμωσης και της ζωής. Υποστηρίζει έμπρακτα το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» προσφέροντας μέρος των εσόδων της για την ενίσχυση των δράσεων του. Πιο συγκεκριμένα, συνεισφέρει στο Podcast «Πες ΜαΣτο», ένα πρόγραμμα ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, την ενδυνάμωση των ασθενών και των οικογενειών τους, καθώς και στην απομυθοποίηση της νόσου μέσα από αληθινές ιστορίες δύναμης και ελπίδας.

 

Η Coffee Island, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να προάγει την κοινωνική ευημερία και να δημιουργεί ευκαιρίες βελτίωσης της ποιότητας ζωής του κοινωνικού συνόλου, από τις 4 έως τις 18 Μαρτίου καλεί τους καταναλωτές της να ενισχύσουν το κοινωνικό της έργο, κάνοντας μια πολύ απλή και εύκολη κίνηση! Μέσω της εφαρμογής Μy Coffee Island, ο καταναλωτής μπορεί, κάθε φορά που επισκέπτεται ένα κατάστημα της εταιρείας, να κάνει tap στο Tap Μe point και να κερδίσει πόντους επιβράβευσης. Συγχρόνως, όμως συμμετέχει στις προσπάθειες στήριξης φορέων και δομών κοινωνικής συνοχής. ΚΑΝΕΙΣ TAP, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ!

 

Ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο, η Coffee Island προσκαλεί τους καταναλωτές της να γιορτάσουν το καρναβάλι μέσα από έναν απίθανο ψηφιακό Τροχό της Τύχης που χαρίζει δώρα στη στιγμή. Με κάθε ηλεκτρονική παραγγελία ή tap στο φυσικό κατάστημα, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο ψηφιακό παιχνίδι και να κερδίσουν καθημερινά όμορφα, πολύχρωμα, confetti δώρα!

 

Σχετικά με την Coffee Island 

Η Coffee Island ξεκίνησε το 1999 από την Πάτρα και στην τρίτη δεκαετία λειτουργίας της είναι η Νο 1 αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα και η «Καλύτερη Αλυσίδα Καφέ στη Νότια Ευρώπη 2022» (Allegra European Awards). Το δίκτυο των 487 καταστημάτων απλώνεται σε 50 νομούς και 114 πόλεις της Ελλάδας αλλά και σε 55 σημεία στο εξωτερικό (Κύπρος, Λονδίνο, Ελβετία, Ρουμανία, Τορόντο, Αίγυπτος & Ντουμπάι) ενώ τα προϊόντα καφεκοπτείου διατίθενται και στο οργανωμένο λιανεμπόριο.

Με αφοσίωση στο αύριο, συνεχίζει να στηρίζει και να δημιουργεί δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον μαζί με τους καλλιεργητές καφέ, τους ιδιοκτήτες καφεκοπτείων και τους καταναλωτές. Βοηθά έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες, μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της και δεσμεύεται για ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.

Υποστηρίζει την άμεση συνεργασία (Direct Trade) με παραγωγούς ή συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας καφέ και αποθήκευσης, όπου επεξεργάζονται και καβουρδίζονται 1400 τόνοι καφέ τον χρόνο. Απασχολεί 225 εργαζόμενους, συνεργάζεται με 513 επιχειρηματίες μέσω συστήματος δικαιόχρησης, ενώ στο δίκτυό της εργάζονται πάνω από 3.500 εκπαιδευμένοι barista και διανομείς. Συνεισφέρει φορολογικά στην εθνική οικονομία, επιστρέφει αξία στην ελληνική κοινωνία και δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης σε 817 συνεργαζόμενες ελληνικές εταιρίες-προμηθευτές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://corporate.coffeeisland.gr

 

Σχετικά με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού, με στόχο έναν κόσμο χωρίς θανάτους από καρκίνο μαστού. Όλα τα μέλη του, οι εθελόντριες, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού. Στα χρόνια λειτουργίας του, ο Σύλλογος αριθμεί πλέον πάνω από 2.500 μέλη, ενώ διαθέτει ένα μεγάλο σώμα εκπαιδευμένων εθελοντριών, βοηθώντας εκατοντάδες γυναίκες από όλη την Ελλάδα.

Ο Σύλλογος διαθέτει Κοινωνική, Ψυχολογική και Νομική Υπηρεσία. Βασικοί πυλώνες λειτουργίας του Συλλόγου είναι η ενημέρωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου, η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ενδυνάμωση και η ψυχοκοινωνική στήριξη για ασθενείς με καρκίνο μαστού, καθώς και η διεκδίκηση της ποιότητας φροντίδας και των δικαιωμάτων των ασθενών με καρκίνο μαστού. Το επιστημονικό έργο του Συλλόγου σχεδιάζεται και συντονίζεται από ειδικούς επαγγελματίες ψυχικής υγείας και εγκρίνεται από πολυμελή Διεπιστημονική Επιτροπή και από το εννεαμελές Διοικητικό του Συμβούλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.almazois.gr.