Το πρωί της Τετάρτης ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» χαρακτήρισε ως «Τομάρι ολκής» τον άνδρα από το Άργος που χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του κα  της έριξε χλωρίνη. «Μιλάμε για ένα ανθρώπινο κτήνος», είπε και δήλωσε πως η 32χρονη ζει από θαύμα.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 6/3 στο Mega και την εκπομπή  με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, είπε: «Μιλάμε για έναν πάρα πολύ σοβαρό κακοποιητή, ένα ανθρώπινο κτήνος, από θαύμα ζει (σ.σ. η γυναίκα). Για να μην ξεφτιλιστεί στην κοινωνία, την πήγε 35 χιλιόμετρα μακριά στην Τρίπολη, γιατί ήξερε ότι μπορεί να πεθάνει».

«Οι γιατροί είδαν την κατάσταση της κοπέλας, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Αυτή ξέσπασε σε κλάματα και είπε “δεν αντέχω άλλο, θα με σκοτώσει”. Τον συνέλαβαν και έγινε όλη η διαδικασία», σημείωσε.

«Ένα τομάρι ολκής είναι», είπε ο κ. Μπαλάσκας, τονίζοντας ότι η χλωρίνη ίσως χρησιμοποιήθηκε, προκειμένου να σβήσει το DNA του από το θύμα.

Από την πλευρά της, η ψυχολόγος, Στέλλα Αργυρίου, επεσήμανε: «Βλέπετε ότι πολλές γυναίκες, ενώ κακοποιούνται, μπαίνουν στη διαδικασία να συγχωρήσουν ξανά και ξανά. Δημιουργούνται χειριστικές και τοξικές σχέσεις και νιώθει η γυναικά ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Η βία μεταφέρεται διαγενεακά».