Η Εύη Δρούτσα διεκδίκησε την «πατρότητα» της φράσης «τα, τα, τα» και μάλιστα απειλούσε ότι μπορεί να κινηθεί και μέσω της νομικής οδού, εις βάρος της Μαρίνας Σάττι κατηγορώντας την ότι έκλεψε τη φράση για το «Zari».

Η Μαρίνα Σάττι, ωστόσο, μόλις καταλάγιασε λίγο ο θόρυβος και το άγχος των πρώτων ημερών από την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision, έσπευσε να δώσει απάντηση στην Εύη Δρούτσα για όσα της καταλογίζει.

Ανέβασε λοιπόν ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα σόσιαλ, με μία παρτιτούρα θεωρίας της μουσικής από τα παιδικά της χρόνια, όταν μάθαινε ρυθμικό σολφέζ, αποδεικνύοντας ότι το «τα, τα, τα» που ισχυρίστηκε η Εύη Δρούτσα ότι εκλάπη, είναι βασικό ρυθμικό κομμάτι στη μουσική και δεν έχει γίνει καμία αντιγραφή.

Να σημειώσουμε ότι η ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision συζητιέται έντονα μετά την επίσημη παρουσίαση από την ΕΡΤ την περασμένη Πέμπτη και έχει διχάσει το κοινό, κάποιοι είναι πολέμιοι του τραγουδιού, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που το λάτρεψαν, ενώ τα στοιχεία από τις στοιχηματικές δείχνουν ανοδική πορεία.